menu close menu

Adatvédelmi nyilatkozat

A szendvicsrendeles.hu weboldalon kezdeményezett feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti.


A feliratkozás után az Ön feliratkozási szándékát meg kell erősítenie az Ön által megadott címre rendszerünk által automatikusan küldött e-mailben.


Jelen feliratkozással Ön kifejezett előzetes hozzájárulását adja, hogy tőlünk elektronikus levelet fogad, amelyek bizonyos esetekben közvetlen vagy közvetett módon reklámot is tartalmazhatnak.
A feliratkozáskor megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető.

Csak nevét és az e-mail címét kell megadnia weboldalunk feliratkozó formjában, majd a leiratkozó gombjára kattintva véglegesítse leiratkozását. Amennyiben nem emlékszik milyen névvel iratkozott fel, adjon meg egy tetszőleges nevet és a rendszer elfogadja.

Köszönöm!

Suchanyecz Ádám

Szendvics rendelés - házhozszállítás

Árajánlat kérés

Árajánlat kérés

Amennyiben valamilyen családi vagy baráti rendezvényhez helyszínt keres kérjen tőlünk ajánlatot! ...

Elérhetőségek

Elérhetőségek

Cí­m: Budapest XVII. ker. Zri­nyi u. 161. Megközelíthető a 161-es és 202E busszal, illetve a Kucorgó térről 5 perc sétával. Mobil: ...